АНАЛІЗ ПРОБЛЕМ АВТОМАТИЗАЦІЇ ПРОЦЕСУ ЕРГОНОМІЧНОГО ПРОЕКТУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ МОДЕЛЕЙ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ - Камінська, Жанна Костянтинівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
У результаті досліджень розроблена інтегральна модель системи "людина–техніка– середовище" (СЛТС), до складу якої входить проектувальник інформаційних моделей (ІМ), і виявлена номенклатура проблемних ситуацій, що виникають у процесі проектування ІМ.