КОМБІНОВАНА МОДЕЛЬ УПРАВЛІННЯ ПРОЦЕСОМ КОМП’ЮТЕРИЗОВАНОГО НАВЧАННЯ - Соколов, Андрій Євгенович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Запропоновано підхід до моделювання процесу навчання на основі комбінованої системи управління, який завдяки наявності розімкненого та замкненого контуру управління надає можливість здійснювати управління процесом навчання в комп’ютеризованих системах на основі моніторингу характеристик особи, що навчається, й рівня поточних знань.