ПРОБЛЕМИ ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ У ВИЩОМУ НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ - Справа, Марина Олександрівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Викладено основні поняття та положення щодо організації захисту інформації від несанкціонованого доступу. Проаналізовані потенційні загрози безпеки інформації. Наведені основні методи захисту інформації.