ПОХИБКИ ТЕРМОАНЕМОМЕТРИЧНОГО ВИТРАТОМІРА - Безвесільна, Олена Миколаївна; Шавурський, Юрій Олександрович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
У статті отримано аналітичні вирази для розрахунків похибок термоанемометричного витратоміра, з яких можна визначити чисельні значення похибок.