ДИНАМІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ТЕРМОАНЕМОМЕТРИЧНОГО ВИТРАТОМІРУ - Безвесільна, Олена Миколаївна; Шавурський, Юрій Олександрович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
В статті наведено динамічні характеристики термоанемометричного витратоміру. Впроваджено амплітудно-частотні характеристики та час спрацювання термоанемометричного витратоміра.