КОМПЕНСАЦІЯ РЕАКТИВНОЇ ПОТУЖНОСТІ В МЕРЕЖАХ З ПЕРІОДИЧНИМ НЕСИНУСОЇДНИМ СТРУМОМ - Гніліцький, Віталій Васильович; Поліщук, Олександр Анатолійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Запропоновано підхід для обчислення реактивної потужності та інших параметрів, які характеризують якість компенсації реактивної потужності в автоматичних конденсаторних установках. Увагу зосереджено на мережах з періодичним несинусоїдним струмом.