АЛГОРИТМ ШВИДКОГО КОМПЛЕКСНОГО ПЕЛЕНГУВАННЯ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ АНТЕННИХ РЕШІТОК - Ципоренко, Віталій Валентинович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Виконано синтез алгоритму комплексного пеленгування з використанням лінійної антенної решітки та цифрового синтезу її діаграми спрямованості. Особливістю алгоритму є використання цифрового спектрального аналізу та двоетапної процедури визначення напрямку на джерело на основі амплітудної та фазової інформації. Виконано дослідження швидкодії алгоритму комплексного пеленгування, що підтверджують його ефективність.