МЕТОДИКА ВИБОРУ ВЕЙВЛЕТ-ФУНКЦІЇ ДЛЯ ОБРОБКИ ЦИФРОВИХ СИГНАЛІВ - Проценко, Михайло Михайлович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Запропоновано методику вибору вейвлет-функції для обробки цифрових сигналів різного походження. Показано, що використання методики дозволяє обрати найбільш відповідну вейвлет-функцію за критерієм мінімуму середньоквадратичної похибки відновлення сигналу.