ОБГРУНТУВАННЯ ПОЧАТКОВИХ ПАРАМЕТРІВ ДО ІМІТАЦІЙНОГО МОДЕЛЮВАННЯ СИСТЕМИ ТЕХНІЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ І РЕМОНТУ ВІЙСЬКОВОЇ АВТОМОБІЛЬНОЇ ТЕХНІКИ - Форнальчик, Євген Юліанович; Будяну, Раду Георгійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Аналізом результатів попередніх досліджень встановлені числові характеристики та закономірності розподілів основних параметрів, які характеризують організаційно- технологічну взаємодію між сферою експлуатації ВАТ та її обслуговуванням і ремонтом. Запропоновано схему такої взаємодії та методичний підхід до визначення оптимальної періодичності діагностування ВАТ у циклах технічних обслуговувань.