ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ СИСТЕМ РЕГУЛЮВАННЯ ТИСКУ ПОВІТРЯ В ШИНАХ - Бойко, Олег Дмитрович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
В статті узагальнені та проаналізовані джерела інформації стосовно особливостей конструкцій та ефективності використання систем регулювання (моніторингу) тиску повітря в шинах. На основі таких показників, як складність конструкції, ефективність застосування, можливість та доцільність використання отриманих результатів для військових колісних транспортних засобів проведено систематизацію напрямків робіт та визначено основні завдання щодо подальших досліджень систем регулювання тиску повітря в шинах.