АВТОМАТИЗОВАНИЙ КОНТРОЛЬ ВИМІРЮВАННЯ ПРИСКОРЕННЯ СИЛИ ВАГИ ЗА ДОПОМОГОЮ АБСОЛЮТНОГО БАЛІСТИЧНОГО ГРАВІМЕТРА - Безвесільна, Олена Миколаївна; Остапчук, Анна Анатоліївна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
В статті розглянуто питання наявних можливостей вимірювання прискорення сили ваги за допомогою абсолютних балістичних гравіметрів, вдосконалення системи автоматизації обробки інформації та можливість подальшого створення системи відеоспостереження за процесом отримання результатів, що повинно усунути похибки та забезпечити максимальну точність вимірювання