ПАРАМЕТРИ НАСТРОЮВАННЯ ДВОДИСКОВОГО ПРЕФОРМАТОРА НА ОПОРАХ КОЧЕННЯ - Міренський, Ігор Григорович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
У статті наведено результати досліджень напружено-деформованого стану елементів скрученого виробу в процесі звивання. Запропоновано раціональні параметри настроювання преформуючого малогабаритного пристрою на опорах кочення, які дозволяють отримати прямолінійний металокорд з мінімальною залишковою крутимістю на рівні світових стандартів