ЗАСТОСУВАННЯ МЕТОДИКИ ВИБОРУ РАЦІОНАЛЬНОГО ВАРІАНТА ІНФОРМАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СТАНЦІЇ РАДІОМОНІТОРИНГУ - Герасимов, Борис Михайлович; Пашковський, Вадим Вікторович; Пащетник, Олеся Дмитрівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
В статті наведено варіант застосування методики вибору раціонального варіанта інформаційного забезпечення станції радіомоніторингу, розглянуто максимальну кількість видів показників та їх часткових показників якості інформаційного забезпечення. Розглянуто три варіанти інформаційного забезпечення станцій радіомоніторингу, наведено порівняльні характеристики варіантів та на основі методики вибрано раціональний варіант інформаційного забезпечення