АВТОМАТИЗОВАНА СИСТЕМА ДЛЯ ВИМІРЮВАННЯ ГЕОМЕТРИЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ФІТОПЛАНКТОНУ - Єльнікова, Тетяна Олександрівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Розроблено автоматизовану систему для вимірювань геометричних параметрів фітопланктону. Ця система застосовується для дослідження та контролю стану водойм господарсько-побутового призначення, які є джерелом водопостачання населення.