ВИКОРИСТАННЯ ГІС-ТЕХНОЛОГІЙ ПРИ РОЗРОБЦІ УПРАВЛІНСЬКИХ СПЕЦІАЛІЗОВАНИХ ПРОГРАМНИХ ПРОДУКТІВ - Ковбасюк, Сергій Валентинович; Присяжний, Володимир Ілліч; Федорчук, Дмитро Леонідович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
В статті розглядаються варіанти використання геоінформаційних систем в системах підтримки прийняття рішень. Запропоновано структуру програмного продукту з можливістю роботи з цифровими картами на основі розробленого модуля трансляції ГІС