ДЕКОМПОЗИЦІЯ МНОЖИНИ ПРИПУСТИМИХ РОЗВ’ЯЗКІВ ГАМІЛЬТОНОВОЇ ЗАДАЧІ КОМІВОЯЖЕРА НА ПІДМНОЖИНИ, ЯКІ НЕ ПЕРЕСІКАЮТЬСЯ - Левченко, Антон Юрійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
У даній статті описані декілька класів перестановок, які не пересікаються, пропонується схема розгалуження дерева розв’язків та узагальнений алгоритм метода гілок та меж для по- шуку оптимумів гамільтонової задачі комівояжера, які належать цим класам