ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ХАРАКТЕРИСТИК ГІДРОУДАРНИХ УСТАНОВОК НА ЇХ ПРОДУКТИВНІСТЬ - Коробійчук, Валентин Вацлавович; Мозговенко, Олександр Павлович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Досліджені та проаналізовані основні фактори та технологічні параметри гідроударних установок, які впливають на їх продуктивність