МЕТОДИКА ПРОГНОЗУВАННЯ РЕСУРСУ ТА ГРАНИЧНОЇ МІЦНОСТІ КОРПУСНИХ МЕБЛІВ - Бойко, Людмила Миколаївна; Грабар, Іван Григорович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Пропонується підхід, який дозволяє прогнозувати ресурс корпусних меблів, а також термін працездатності меблевих виробів, суттєво скоротити час проектування меблів. Запропонована методика базується на термофлуктуаційній концепції руйнування та деформування твердого тіла.