ПІДВИЩЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОСТІ ВИРОБУ З ТОЧКИ ЗОРУ СКЛАДАННЯ ШЛЯХОМ ФОРМАЛІЗОВАНОГО СКОРОЧЕННЯ КІЛЬКОСТІ ДЕТАЛЕЙ - Лашина, Юлія Вікторівна; Пасічник, Віталій Анатолійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Представлено сучасні напрямки підвищення технологічності складання виробів (DFA). Показано, що частина задач DFA може бути формалізована і передана від людини комп’ютеру. Запропоновано новий алгоритм цілеспрямованого пошуку деталей, що можуть бути об’єднані без зменшення функціональності складального виробу. Застосування алгоритму проілюстровано прикладом