ФІЗИЧНІ ОСНОВИ ТЕХНОЛОГІЇ НАПИЛЕННЯ ЧИСТОВОГО ПОКРИТТЯ - Рудніцький, Валентин Анатолійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Робота присвячена детонаційному напиленню. Наведено аналіз взаємодії двофазного потоку, який транспортується детонаційною хвилею, з підкладкою. Розглянуто можливість нанесення на циліндричну поверхню вала покриття, яке не потребує механічної обробки з метою відновлення форми і розміру виробу