КЛАСИФІКАЦІЯ ГРАВІМЕТРІВ АВІАЦІЙНОЇ ГРАВІМЕТРИЧНОЇ СИСТЕМИ - Коробійчук, Ігор Вацлавович; Пісківець, Яна Олександрівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Проведено класифікацію гравіметрів авіаційної гравіметричної системи, яка дає змогу досить швидко та найбільш раціональним способом обрати необхідний гравіметр для побудови авіаційної гравіметричної системи. Проведена класифікація також показала, що найбільш перспективними гравіметрами для використання в складі авіаційної гравіметричної системи є гіроскопічні