МЕТОД ОЦІНКИ ХАРАКТЕРИСТИК МОДЕЛЕЙ КОНТРОЛЮ В РЕАЛЬНОМУ МАСШТАБІ ЧАСУ - Левченко, Андрій Олександрович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
В статті наведено зміст методу оцінки характеристик моделей контролю алгоритмів та програмних продуктів інформаційно-вимірювальних систем в реальному масштабі часу. Метод, що пропонується, дозволяє отримувати незсувну та ефективну оцінку значень моделей динамічних характеристик за одиничною реалізацію за відомим сигналом в реальному масштабі часу.