МЕТОДИКА СИНТЕЗУ ТЕРМІНАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ ОБ’ЄКТОМ ДРУГОГО ПОРЯДКУ - Молодецький, Богдан Валентинович; Баранов, Володимир Леонідович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
У статті розглянуто задачу термінального управління виконавчим пристроєм станції прийому інформації дистанційного зондування Землі (ДЗЗ). Запропоновано методику синтезу сигналу управління силовим слідкувальним приводом (ССП) при супроводженні низькоорбітальних космічних апаратів (КА)