МЕТОД СТРУКТУРНОГО СИНТЕЗУ ТА ОЦІНКИ АЛЬТЕРНАТИВ ПРИ АВТОМАТИЗОВАНОМУ СИНТЕЗІ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ СКЛАДАННЯ ВИРОБІВ - Кореньков, Володимир Миколайович; Субін, Анатолій Анатолійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Розглядаються задачі визначення множини технічно можливих та технологічно обґрунтованих послідовностей загального та вузлового складання виробів, а також формування структури операцій складання (відношення упорядкованості, склад та кількість структурних елементів).