РОЗРОБКА ТА МОДЕЛЮВАННЯ СТАБІЛІЗАТОРА СИГНАЛУ ДЛЯ СИСТЕМИ ПЕРЕДАЧІ ДАНИХ З OFDM-МОДУЛЯЦІЄЮ - Марченко, Ігор Михайлович; Дорошенко, Катерина Сергіївна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Стрімке зростання кількості бездротового телекомунікаційного обладнання та його корис- тувачів призвело до нагальної необхідності економії ресурсів середовища передачі даних. Таким чином, розробка систем, які за умови максимального ущільнення лінії зв’язку підтримують високу якість інформаційного каналу та виважену технічну швидкість передачі даних, стає нагально необхідною з економічної точки зору.