ЗАСТОСУВАННЯ МЕТОДУ G-ПРОЕКЦІЇ ДЛЯ ОПТИМІЗАЦІЇ РОЗМІЩЕННЯ ПРЯМОКУТНИКІВ В ОБЛАСТІ СКЛАДНОЇ ФОРМИ - Яремчук, Світлана Іванівна; Шаповалов, Юрій Олександрович; Охмак, Віктор Валерійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Розглядається задача оптимізації розміщення прямокутних об’єктів на області, що має форму деформованого прямокутника. Наведено математичну модель задачі та метод її розв’язання з використанням методу G-проекції.