МЕМБРАННА ТЕХНОЛОГІЯ ПЕРЕРОБКИ НЕСТАБІЛЬНИХ ГАЗОВИХ КОНДЕНСАТІВ - Буртна, Інесса Анатоліївна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Переробка нестабільних газових конденсатів є дуже актуальною. Автором запропонована екологічно чиста технологія переробки нестабільних газових конденсатів з використанням мембранного розділення та виділення газової фази, бензинової та дизельної складових.