ЕКОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВПЛИВУ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА НА СТАН ВОДНИХ РЕСУРСІВ (НА ПРИКЛАДІ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ) - Свояк, Наталія Іванівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Розглянуто стан водних ресурсів в Черкаській області. Вивчено систему водовідведення міста Сміли. Проведено аналіз основних показників якості стічних вод очисних споруд комунального підприємства «ВодГео». Розроблено рекомендації щодо покращення показників якості стічних вод.