ТРАНСФОРМАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ ТА СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ АВТОТРАНСПОРТНИХ ПІДПРИЄМСТВ - Біліченко, Віктор Вікторович; Огневий, Віталій Олександрович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Розглянуто трансформаційні процеси на автотранспортних підприємствах. Виділено основні варіанти проведення реструктуризації. Виділено критерії оцінки реальних ринкових можливостей підприємства при виборі варіанта реструктуризації.