КОНСТРУКЦІЯ АВТОТРЕНАЖЕРА ДЛЯ НАВЧАННЯ ВОДІЯ ВОДІННЮ В СТРЕСОВИХ СИТУАЦІЯХ - Линник, Ірина Едуардівна; Волобуєва, Тетяна В’ячеславівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
В роботі запропоновано конструкцію автомобільного тренажера для проведення навчання управлянню автомобілем в умовах виникнення стресових ситуацій, наведено функціональну схему тренажера та окремих його найважливіших елементів.