ІННОВАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ РОЗВИТКУ АВТОТРАНСПОРТНИХ ПІДПРИЄМСТВ - Романюк, Світлана Олександрівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Обґрунтовано необхідність переходу до інноваційного розвитку автотранспортних підприємств в Україні. Наведені показники ефективності інноваційних процесів розвитку, за допомогою яких можна буде в подальшому вибирати напрямок впровадження інновацій. Обґрунтовано доцільність використання імітаційного моделювання в розвитку автотранспортних підприємств.