ПРО ОСОБЛИВОСТІ ІНЖЕНЕРНО-ГЕОЛОГІЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ У ВИПАДКУ КОМПЛЕКСНОГО БУДІВНИЦТВА ВИСОТНОЇ СПОРУДИ Й АВТОМОБІЛЬНОЇ ДОРОГИ - Шостачук, Андрій Миколайович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Досліджено зміст і використання інженерно-геологічних досліджень при зведенні та експлуатації висотної споруди і автомобільної дороги. Визначено небезпеки, обумовлені специфікою земляних робіт та близькістю розташування цих об’єктів.