ПОВЗДОВЖНІ КОЛИВАННЯ АВТОМОБІЛЯ, ПІДРЕСОРЕНОГО ПІДВІСКАМИ НА ОСНОВІ ЧОТИРИЛАНКОВОГО ВАЖІЛЬНОГО МЕХАНІЗМУ Частина І. ВЛАСНІ КОЛИВАННЯ - Мельничук, Сергій Володимирович; Рибалкін, Євгеній Михайлович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
В роботі розглядаються коливання автомобіля з підвісками на основі чотириланкового важільного механізму в повздовжній площині. Отримані закономірності для визначення власних частот. Зроблені висновки щодо доцільності використання вказаних підвісок.