ЗАСТОСУВАННЯ ІНТЕРАКТИВНОГО АЛГОРИТМУ В СХЕМАХ БАГАТОАГРЕГАТНИХ НАСОСНИХ УСТАНОВОК - Соколовський, Олег Феліксович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Досліджено впровадження інтерактивного алгоритму в схемах багатоагрегатних насосних установок з порівняльним аналізом енергозбереження при використанні зворотних зв'язків за продуктивністю та напором. Відмова від застосування зворотного зв'язку за частотою обертання нерегульованого електропривода спрощує технічну реалізацію при збереженні ефективності алгоритму.