АЛГОРИТМ ПОШУКУ МНОЖИНИ РОЗВ'ЯЗКІВ БАГАТОКРИТЕРІАЛЬНОЇ ЗАДАЧІ ПРО ПРИЗНАЧЕННЯ - Подоляка, Олексій Миколайович; Подоляка, Оксана Олександрівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Розглянуто ефективний поліноміальний алгоритм пошуку множини розв’язків багатокритеріальної задачі про призначення, множина всіх критеріїв якої упорядкована за їх важливістю.