МЕТОД ДОСЛІДЖЕННЯ СКЛАДНИХ ДИНАМІЧНИХ СИСТЕМ У ПРОСТОРІ СТАНІВ - Тишевич, Борис Леонардович; Городецький, Віктор Георгійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Розглядається метод моделювання складних систем управління із використанням наближаючих функцій.