ДОСЛІДЖЕННЯ ТОЧНОСТІ ВИМІРЮВАННЯ ЛІНІЙНИХ РОЗМІРІВ ТОВАРНИХ БЛОКІВ ПРИРОДНОГО КАМЕНЮ ТА ЇЇ ВПЛИВУ НА ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНІ ПОКАЗНИКИ КАР’ЄРУ - Соболевський, Руслан Вадимович; Левицький, Володимир Григорович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2016)
Визначено похибки прямого вимірювання лінійних розмірів товарних блоків природного каменю та похибки непрямого вимірювання об’ємів блоків шести груп, проаналізовано вплив даних похибок на економічні втрати кар’єру.