ВПЛИВ ГЕОМЕТРИЧНИХ ТА КІНЕМАТИЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ТОРЦЕВОГО ФРЕЗЕРУВАННЯ НА ПЛОЩУ КОНТАКТУ ПЕРЕДНЬОЇ ПОВЕРХНІ БЕЗВЕРШИННОГО КОСОКУТНОГО РІЗАЛЬНОГО ЕЛЕМЕНТА - Бушля, Володимир Миколайович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
В роботі представлено методику і результати аналітичного визначення площі контакту передньої поверхні безвершиного косокутного різального елемента торцевої фрези із заготовкою. Досліджено вплив геометрії інструмента, схеми та режимів обробки на площу контакту.