МОДЕЛЮВАННЯ ПРОЦЕСУ ЗМІНИ ПОЛОЖЕННЯ ЦЕНТРА МАС КРИВОШИПНО-ШАТУННОГО МЕХАНІЗМУ ДВИГУНА ВНУТРІШНЬОГО ЗГОРЯННЯ - Грабар, Іван Григорович; Ільченко, Андрій Володимирович; Ломакін, Володимир Олександрович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Отримала подальший розвиток математична модель зміни положення центра мас кривошипно-шатунного механізму двигуна внутрішнього згоряння, розглянуто вплив масово- геометричних параметрів кривошипно-шатунного механізму двигуна на цю зміну.