ТЕОРЕТИЧНІ ПЕРЕДУМОВИ СТВОРЕННЯ ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОГРАМНО-АПАРАТНОГО КОМПЛЕКСУ ДЛЯ ДОСЛІДЖЕННЯ КІНЕМАТИЧНИХ І ДИНАМІЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ТРАНСМІСІЙ У НЕСТАЦІОНАРНІЙ ПОСТАНОВЦІ - Грабар, Іван Григорович; Ломакін, Володимир Олександрович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Обґрунтовано необхідність і представлено опис методології та програмно-апаратного комплексу для дослідження кінематичних та динамічних характеристик обертального руху.