ВПЛИВ НАВОДНЮВАННЯ НА ЕФЕКТ ПОПЕРЕДНЬОГО ТЕРМОМЕХАНІЧНОГО НАВАНТАЖЕННЯ - Ясній, Петро Володимирович; Окіпний, Ігор Богданович; Цирульник, Олександр Тимофійович; Никифорчин, Юрій Миколайович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Представлено методику і результати експериментальних досліджень впливу попереднього термомеханічного навантаження у поєднанні з електролітичним наводнюванням на напружено-деформований стан у вершині тріщини і крихку міцність теплостійкої сталі 15Х2МФА.