МЕТОД МОДЕЛЮВАННЯ ФІЗИЧНИХ ПРОЦЕСІВ НА ОСНОВІ ДИФЕРЕНЦІАЛЬНИХ ПЕРЕТВОРЕНЬ НЕЛІНІЙНИХ КРАЙОВИХ ЗАДАЧ - Баранов, Володимир Леонідович; Водоп’ян, Сергій Васильович; Костюченко, Руслана Михайлівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Запропоновано метод аналітичного моделювання фізичних процесів, що побудований на одномірних диференціальних перетвореннях нелінійних крайових задач. Розглянуто особливості моделювання нелінійних крайових задач. Наведено приклад застосування запропонованого методу.