ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ЯКІСНИХ ОЗНАК БЛОЧНОГО КАМЕНЮ НА ТЕХНОЛОГІЮ РОЗПИЛЮВАННЯ КАНАТОМ З АЛМАЗНИМИ НАПАЙКАМИ - Коробійчук, Валентин Вацлавович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Проаналізовано вплив лінійних розмірів блока природного декоративного каменю на продуктивність та режимні параметри алмазноканатного процесу різання каменю. Визначені оптимальні розміри блоків з метою підвищення продуктивності алмазноканатного різання каменю.