ТЕОРЕТИЧНІ ПАРАМЕТРИ КАМУФЛЕТНОГО ВИБУХУ ПРИ РЕАЛІЗАЦІЇ ОДНОГО СПОСОБУ ЗМІЦНЕННЯ СЛАБКИХ ПОРІД ПІДОШВИ ПРОТЯЖНОЇ ВИРОБКИ - Стовпник, Станіслав Миколайович; Гапєєв, Сергій Миколайович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Описані результати теоретичної оцінки технологічних параметрів способу зміцнення підошви протяжної виробки, в якій наявне здимання, вибуховим нагнітанням скріплюючого розчину.