ОЦІНКА СТАНУ ТА РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ БЕЗПЕКИ ПРАЦІ ПРИ БУРО-ВИБУХОВИХ РОБОТАХ В КАР’ЄРАХ БЛОЧНОГО КАМЕНЮ - Дерев’янко, Олена Василівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
У статті узагальнені й проаналізовані основні причини травматизму при буро-вибухових роботах в каменевидобувній галузі. Розроблено рекомендації щодо запобігання нещасним випадкам і поліпшення умов праці при буро-вибуховому способі добування блоків каменю.