МОДЕЛЮВАННЯ МЕХАНІЗМУ ФОРМУВАННЯ БІОКЕРАМІЧНОГО ПОКРИТТЯ НА МЕТАЛІЧНИХ ПІДКЛАДКАХ - Рудніцький, Валентин Анатолійович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Наведено аналіз експериментальних даних для визначення механізму формування покриття гідроксилапатиту за допомогою детонаційного напилення. Досліджено вплив детонаційної хвилі на плівку й агрегатного стану поверхні гранул на адгезію плівки до металічної підкладки. Установлено оптимальні значення основних параметрів режиму напилення.