МЕТОДИКА ВИЗНАЧЕННЯ ПАРАМЕТРІВ РУХУ КОСМІЧНИХ АПАРАТІВ ПРИ ОБМЕЖЕНІЙ КІЛЬКОСТІ ВИМІРЮВАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ - Воронін, Альберт Миколайович; Ковбасюк, Сергій Валентинович; Міхєєв, Юрій Іванович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Розглядається задача визначення параметрів руху космічних апаратів шляхом комплексування вимірювальної інформації від наземних засобів та глобальних навігаційних супутникових систем (ГНСС). Запропоновано синергетичні методи комплексування, що дозволяють при обмеженій кількості каналів отримувати максимум доступної інформації. Наведено результати математичного моделювання.