ПРО ЗМІНУ МАКСИМАЛЬНИХ НАХИЛІВ ЗЕМНОЇ ПОВЕРХНІ У МУЛЬДІ ЗРУШЕННЯ, ЩО ФОРМУЄТЬСЯ - Назаренко, Валентин Олексійович; Кучин, Олександр Сергійович; Йощенко, Надія Володимирівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Наведено результати досліджень початкової стадії формування мульди зрушення на шахтах Західного Донбасу. Встановлена залежність максимальних нахилів земної поверхні від розміру очисної виробки під час її відходу від розрізної печі.