АЛГОРИТМ ПОШУКУ МНОЖИНИ ВСІХ РОЗВ’ЯЗКІВ ЗАДАЧІ ПРО ПРИЗНАЧЕННЯ - Панішев, Анатолій Васильович; Подоляка, Олексій Миколайович; Подоляка, Оксана Олександрівна (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
Пропонується ефективний поліноміальний алгоритм пошуку множини розв’язків задачі про призначення, ідея якого полягає у відшуканні множини елементів матриці призначень, які формують оптимальні розв’язки.