ПРОГРАМНО-АПАРАТНИЙ КОМПЛЕКС ДЛЯ ДОСЛІДЖЕННЯ ВЗАЄМОДІЇ МОДЕЛІ ПНЕВМАТИЧНОЇ ШИНИ З ГРУНТОМ - Грабар, Іван Григорович; Баженов, Володимир Григорович; Опанасюк, Євген Григорович; Бєгєрський, Дмитро Богданович (Вісник ЖДТУ. Серія "Технічні науки", 2017)
У статті наведено обгрунтування необхідності дослідження взаємодії пневматичної шини з грунтом. Наведено опис програмно-апаратного комплексу, розробленого спеціально для цих досліджень (вимірювально-реєструючої апаратури), та детальний опис можливостей програмного забезпечення, що використовується для реєстрації та попередньої обробки результатів експерименту.